2008-10-26

Hellooo...

Jag har hostat och snorat om vartannat i ett par dagar nu...Inte heller blev det bättre av att jobba i torsdags, som vissa på jobbet lovade mig.. Hmpf.. Börjar dock tack o lov att känna mig som mig själv igen..

För övrigt då, vad händer annars i mitt så dekandenta liv?
Den 19/10 var jag på kalas hos en liten man som blev stor kille och fyllde hela 1 år!
Nästan hela familjen N var där och så självklart M´s mamma och mormor..
Lilla N var på topp och badade i presentpapper och snören.. Han är lite som mina kissar, föredrar det billigare materialet som täcker själva innehållet som i sin tur kan, om man har tur, fånga intresset..
M och Jeeves öppnade presenterna medan N kröp omkring och charmade oss som satt i soffan samtidigt som han nöjt spelade på sin Nalle Puh -telefon..
De ovannämnda presenterna innehöll allt från böcker till barnskivor, kläder, pulka, bil och leksaker..
Och jag kunde faktiskt inte hålla mig, införskaffade hans första [och enda om jag har förstått M rätt =o)] Backyard Babieströja.. Mister M såg alldeles livrädd ut under masken av ett svagt men förvirrat leende.. J däremot såg helnöjd ut=)
Måste dock hålla lite koll så att tröjan inte åker i soporna..Hotade M med att kidnappa alla hans AIKprylar om ens ordet sopor nämndes i närheten av Bybtröjan.. Förhoppningsvis fattade han vinken -vinkvink-
Hade i all hast glömt att köpa ett kort, så det blev ett litet kollage istället med bilder från att N var liten till nu.. Tror att det blev uppskattat..
Nu är det inte långt kvar till han blir stor och leksakerna blir något dyrare =)
Btw Jeeves; Vill gärna att du skickar över korten från kalaset.. Jocke kanske lyckades med bedriften att ta nåt kort som jag gillar på mig själv =)

På tal om Jeeves; är sjukt nyfiken på vad denna lilla dam sysslar med.. Hon har pillat och grejat med nåt tills jag fyller, och det har med kort att göra.. Blir alltid något nervös när hon får nåt på hjärnan sådär!Man vet aldrig vad hon ska hitta på..
Och jag skulle vara glad om jag visste hur de ska göra med kvällen i övrigt, det verkar vara lite delade meningar där.. Men jaja, jag lägger mig inte i.. Litar helt och hållet på att de kommer fram till nåt till slut..

Och så har vi lilla mamma då´rå... Hon är nästintill handikappad, för stunden. Igår opererade hon sin axel som hon har haft problem med i något år och får bara använda sig av högerhanden/högerarmen, vilket är svårt att få henne att förstå. Hon vill mer än vad hon klarar och hon får sina små spel till och från =)
Men det ska nog bli bra det här också, när smärtan är över får hon ju åter sin arm tillbaka i bra skick igen..


Egentligen borde jag sova nu, men är inte trött för 10 öre.. Ska nog dricka lite jordgubbste och slänga mig i soffan tills John Blund behagar att komma förbi..
Good night, sleep tight and dont let the bedbugs bite!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gud vad jag skrattade åt det du skrev om M s förvirrade leende. Älskar att läsa din blogg ibland. Som du förstår så sitter jag här och skriver på datorn fast jag inte ska, ska bättra mig jag lovar :-)

Anonym sa...

Planerna kring den 1a är vad jag sa till dig i telefonen. Bordet är bokat och dom som känner att de inte kan följa med får stanna hemma helt enkelt. Bordet är bokat för 8 st bättre att boka för mycket än för lite..

ha ha jag lovar att Byb tröjan är i tryggt förvar ibland de andra kläderna som fortfarande är lite förstora. cant wait tills han växer i den,han kommer att vara coolast på dagis =)